Thursday, July 23, 2009

Teman lelaki

Suatu ari di petang Ahad, 19 July 2009 aku duk membelek buku tuk mencari nama baby.. tetiba Nurin amik buku dari tangan aku lalu..

Nurin : Adik nak cari nama teman lelaki adik la..
Aku : Agak terpaku gak ler.. lantas “teman lelaki tu apa”
Nurin : Macam ummi dan ayah la.. tuk kawin
Aku : Terpaku lagik.. adik ada teman lelaki ke? Sapa nama dia
Nurin : xdelah ummi.. sambil tersenyum2..

Wah, budak2 zaman sekarang.. tah mana2lah dia belajar.. banyak gaklah words yang unpredictable selalu kuar dari mulut Nurin.. dan selalunye penggunaan words tu betul plak ngan ayat..

8 comments:

Diana Sulaiman said...

tau plak dia sebut 'teman lelaki' ye mau... budak2 zaman sekarang sungguh advance... :)

Soulie said...

fuyoo nurin nak carik nama bf?? mmg advance hehehe dahler pakai term 'teman lelaki'

PrincessD said...

hahahahha budak2 skang mmg advance kannn!hmmm unpredictable jgk dorang nih..layann jer..hihi

sharax said...

haha.. Nurin sangatt comell.. term 'teman lelaki' tuh yg tak tahan tuh..

yusmirdah said...

eiii boleh bayang kan sure cute gile bila nurin sebut 'teman lelaki' saya.. huhu..

fara.am said...

nk dpt menantu dh ko weh! haha!

ellyn said...

hahaha...sesewey...anak pompuan dpt menantu awal ler kita

intoxicated-catastrophe™ said...

buah... hati

hahaha. terus teringat iklan tu.. budak2 skarang bijak2..